top of page

Services

Atelier34.jpg

Ondernemers

We gaan terug naar de basis: wie ben je, wat is jouw verhaal, wat zijn jouw drijfveren, wat is jouw persoonlijke script? Dit persoonlijke script is jouw missie. Die missie gaan we vervolgens samen vertalen in beeld. From mission to vision. 

In een intieme setting, namelijk alleen ik en mijn camera - no nonsens - kom ik bij je langs en maken we samen de mooiste beelden. Dit kan zich vertalen in een videoportret, een (personal) branding video of bijvoorbeeld een reeks videos in een bepaald format.

Bedrijven

We gaan terug naar de basis: wat is het verhaal achter deze organisatie, waar is het ooit begonnen, wat zijn de bouwstenen en drijfveren, wat is het script wat we kunnen schrijven? Dit script wordt de missie van de organisatie.

Die missie gaan we vervolgens samen vertalen in beeld.

From mission to vision.

Ik kom langs met mijn camera, een intieme setting - waarin men zich snel comfortabel en gezien voelt. Samen maken we de mooiste beelden om de organisatie (letterlijk) een gezicht te geven. Dit kan zich vertalen in videoportretten van medewerkers, een Employer Branding video of een reeks video’s in een bepaald format. Ook bied ik interne trainingen en online webinars aan om medewerkers te ondersteunen bij het maken van eigen videocontent en de zoektocht naar de Personal Branding en Employer Branding binnen & buiten de organisatie. Liever een abonnementsvorm waarbij ik eens in de zoveel tijd langs kom? Alles kan! Neem voor een voorstel op maat contact met mij op.

Optimo53_edited.jpg
DeVries14.jpg

Samenwerkingen

Samenwerkingen zijn voor mij van essentieel belang in het werk als (video) ondernemer. Elkaar vinden, inspireren en motiveren op wat voor manier dan ook, vind ik het mooiste wat er is.

 

Ik sta zowel open voor samenwerkingen met bedrijven als mede ondernemers. Zo versterk je elkaars expertise en help je elkaar groeien. Om het af te sluiten met deze mooie quote: waarom moeilijk doen als het samen kan?

Get in touch!

Vóór de camera

Vanuit mijn achtergrond als danseres vind ik het nog steeds geweldig om ‘op het podium te staan. Niet om op het podium te staan an sich, maar om op die manier mensen te kunnen bereiken en écht iets te kunnen betekenen.

 

Zo vind ik het fantastisch om als presentatrice mensen te verrassen, verhalen tevoorschijn te toveren, herinneringen in mensen naar boven te halen, en zo mensen aan het denken te zetten. Ook als dagvoorzitter en host houd ik ervan om op een luchtige en toegankelijke manier de interactie op te zoeken met het publiek.

Met mijn ervaring vóór de camera kan ik vervolgens weer tips & tricks doorgeven aan de mensen die vervolgens voor mijn lens staan.

Zo is het cirkeltje weer rond. 

bottom of page